Equip

Comitè de Gerència

Nacho Sequeira

Director General de la Fundació Èxit

Llicenciat en Econòmiques per la UPF.
 Executive Education en Social Entrepreneurship (INSEAD), Direcció ONG (ESADE), Postgrau en Treball Social i Educatiu amb Immigrants (URL). Des de l’any 2000 a Fundació Èxit. Impulsor d’altres iniciatives com UpSocial i Coordinadora Mentoria per la Inclusió.

Mercedes Yubero

Directora Fundació Adsis-Catalunya i Gerent de PASSWORK

Diplomada en Treball Social (EUTS de la UB), Fundació Gerencial ONG (ESADE).  Ha treballat en la posta en marxa dels Serveis Socials de l’Ajuntament de Sant Adrià del Besòs (1980-1989). Des de l’any 1995, treballa a Fundació Adsis. Ha estat promotora de diverses associacions (Associació Joves Contra L’atur; Associació Casal Infantil la Mina, 40×40, Carmel Amunt) i és membre de la Junta Directiva del Pla Comunitari Carmel Amunt.

Verónica Tort

Responsable de l’Àrea Administrativa i Financera de la Fundació Èxit

Llicenciada en Dret (Universitat Abat Oliva) i curs de Finances i Gestió Econòmica (EADA). 6 anys d’experiència en despatx d’advocats i 9 anys al tercer sector en l’àmbit de la gestió econòmica i administrativa.

Carlos Melgar

Director d’Estratègia i Voluntariat Fundació Adsis

Enginyer Industrial, especialitat Electricitat (UPV / EHU). Funció Gerencial d’ONG (ESADE). Lideratge i Innovació Social (ESADE). Diploma Superior en Docència Universitària (PUCE). Director de Centre d’Iniciació Professional a Vitòria-Gasteiz. Gerent del Consorci de Formació Ocupacional, (Govern Basc i Ajuntament de Vitòria). Pro rector de la Universitat Catòlica de l’Equador, Seu Esmeraldas. Director general de Fundació Adsis, fins a setembre de 2018.

Equip professional

Daniel Sáez

Director Tècnic

Graduat en Pedagogia per la Universitat de les Illes Balears. Doctorat per la mateixa Universitat en el programa d’Infància i Família. Experiència de 20 anys en l’àmbit de l’orientació, la formació i la inserció sociolaboral en col·lectius vulnerables, com a tècnic, coordinador d’equips i en funcions de direcció de projecte.

Maria López-Dóriga

Coordinadora pedagògica

Graduada en pedagogia per la Universitat de Barcelona. Màster en educació en Valors per la UB. Doctora en educació per la UB defensant la tesi sobre bones pràctiques per a adolescents vulnerables. Vinculada al grup de recerca en educació moral (UB), ha fet tasques d’investigació, formació i acompanyament a equips educatius que treballen amb adolescència en risc, especialment en relació a la incoporació de la metodologia d’aprenentatge servei amb aquest col·lectiu.

Sara Ortega

Coordinadora pedagògica

Graduada en Psicologia (UAM) i Màster en Recerca i Intervenció Psicosocial (UAB). Més de cinc anys d’experiència en el camp social i l’atenció directa. He participat en diversos equips multidisciplinaris, requerint sempre organització, planificació i capacitat constant d’adaptació. He treballat en diverses àrees del camp social, amb especial interès en el camp de l’educació i el gènere.

Miguel Montes

Cap de Gestió i Administració

Llicenciat en ciències polítiques per la Universitat Complutense de Madrid i especialista en cooperació al desenvolupament sostenible. 10 anys d’experiència en el sector de la cooperació internacional en diverses organitzacions nacionals i internacionals. Més de 5 anys d’experiència com a educador amb menors en situació de vulnerabilitat.

Andrea Pita

Referent educativa d’itinerari

Llicenciada en Psicologia per la UAB.Més de 8 anys d´experiència en el sector de RRHH; en departaments de selecció en Consultoria de RRHH i amb empresa final; multinacional de l´àmbit de la Comunicació. Centrada en els joves, el periode de pràctiques, promocions internes i acompanyament en el seu projecte professional.

Casilda Santamaria

Docent de PFI

Diplomada en Educació primària i Pedagogia per la UB. Diplomada en Educació infantil per la UNIR. Habilitada com Educadora Social pel Col·legi d’Educadors de Catalunya. Experta en atenció a persones amb diversitat funcional i en gestió de la diversitat. Des de l’any 2014 a Fundació ADSIS. Coordinadora de projectes i materials educatius i aplicacions formatives i de sensibilització.

Àngels Melgosa

Docent de PFI

Llicenciada en Farmàcia per la UB i Màster de capacitació Pedagògica per la UPC, amb deu anys d’experiència com a docent en Educació Secundària Obligatòria i des de fa més de cinc anys treballant a la Fundació Adsis com educadora a Centre Obert, UEC i PFI.

Mar Espigol

Docent de PFI

Llicenciada en Pedagogia i Màster en Educació en Valors i Ciutadania (Universitat de Barcelona). Experiència com a educadora en la intervenció amb joves i famílies en situació de vulnerabilitat des de diferents entitats i projectes socials; experiència en els Projectes d’Aprenentatge i Servei.  Col·laboració amb el Grup de Recerca d’Educació Moral a la Universitat de Barcelona.

Txell Portell

Docent de PFI

Llicenciada en Psicologia per la UAB. Postgrau en Intervenció amb Families en dificultats Socials i protecció infantil (UAB). Formació doctoral Interuniversitaria en Psicologia de la Educació (DIPE). Investigadora del grup de recerca DEHISI (Desenvolupament Humà, Intervenció Social i Interculturalitat). Des de l’any 2005 a Fundació Adsis (Centre Obert, Sensibilització de joves a la Participació, Formació de joves i Orientació laboral).

Sabrina Pécora

Referent educativa d’itinerari

Graduada en treball social a la UB. Experiència en el camp social i l’atenció directa. Especialitzada en el camp de l’educació de joves acompanyant-los en la construcció del seu projecte vital. Tot el meu exercici professional i personal està estructurat tenint en compte la perspectiva en interseccionalitat i educació emocional. Col·laborant en el projecte Passwork com a docent de diferents grups des del 2019.

Luis García

Docent de PFI

Tècnic Especialista Elèctric, Educador i Integrador Social. Més de 10 anys treballant tant en el sector social com en instal·lacions elèctriques de Baixa tensió d’instal·lador i manteniment, tant de clients com per a Endesa. Des de 2019 a Fundació Adsis formador de joves i orientació laboral i manteniment del Centre Passwork.

 Giulia Agnese

Referent educativa d’itinerari

Llicenciada en Psicologia per la Universitá degli Studi Milano-Bicocca, amb especialització en psicologia clínica. Màster en Gènere i Sexualitat a la Universitat Nebrija i Màster en Psicologia Jurídica a la Universitat Autònoma de Barcelona. Més de 4 anys d’experiència en el camp social i l’atenció directa amb col·lectius vulnerables. Investigadora del Projecte Europeu “doing RIGHT (S)” sobre famílies LGBTI.

 Sheila Nájera

Docent de PFI

Llicenciada en Psicologia, Màster Oficial en Intervenció Psicosocial per la UAB i Postgrau de Teràpia Familiar Sistèmica. Més de cinc anys d’experiència com a educadora i psicòloga en intervenció amb joves i famílies en situació de vulnerabilitat. Des de l’any 2018 a Fundació Adsis (Aprenem al barri i Suport Educatiu a joves amb retorn al Sistema Educatiu).

Pablo Díaz

Docent de PFI

Vaig estudiar Enginyeria Informàtica a la UOC i posteriorment Tècnic superior en restauració a EHTB. Docent formador en cuina, sala i gastronomia en escoles com CETT, EHTB, Escola de restauració de Santa Coloma, realitzant des de PFI, Certificats de professionalitat, Cicles de Grau Mitjà, Cicles de grau Superior i formant part de l’equip docent en el Grau de Gastronomia de la UB impartit a CETT.

Experiència de 7 anys en docència i més de 15 en el sector de la restauració, treballant a Espanya, França i Carib.

Núria Gil

Referent educativa d’itinerari

Graduada en Psicologia per la UAB. Postgrau en Trastorns de la Personalitat per la UV. Àmplia experiència en l’acompanyament a joves en el seu projecte vital i professional amb perspectiva interseccional, en la docència de l’anglès com a llengua estrangera i en l’entrenament de competències.

Jessica Dieguez

Docent de PFI

Tècnica en activitats físiques i esportives (CFGS Activitats fisicoesportives). Vaig estudiar pedagogia a la UB i tinc un màster en psicopedagogia per la UOC. Com experiència en l’àmbit social, he coordinat durant quatre anys un projecte esportiu amb el col·lectiu de Salut mental i Asperger.

He estat de suport educatiu a un CRAE amb joves de 13 a 17 anys, duent a terme un projecte social i també a l’associació Dona Activa amb dones de diverses ètnies fent acompanyament en orientació laboral i alfabetització. He estat al projecte Aprenem al barri de la Fundació, i al centre obert com a educadora amb joves en risc d’exclusió social.

Gema Santos

Docent de PFI

Tècnica superior en gestió comercial i màrqueting i administració de sistemes informàtics. Graduada en Magisteri de Primària. Tinc 7 anys d’experiència en formació ocupacional, contínua i 3 anys d’experiència en Garantia Social i PQPI. És el meu primer any com a professora tècnica de l’PFI d’informàtica.

Maria José Montero

Referent educativa d’itinerari

Llicenciada en Psicologia per la UAB. Formada en tècniques de teràpia humanista. Amb més de 18 anys d’experiència treballant en l’àmbit de l’orientació, inserció i formació de col·lectius vulnerables, tant el l’administració pública com en entitats del tercer sector. Durant tots aquest anys, he prioritzat l’acompanyament i la vinculació amb totes les persones que he atès.

Daniela Rodriguez

Referent educativa d’itinerari

Llicenciada en Psicologia per la UAB i màster en Anàlisi i Conducció de Grups per la UB. Més de 4 anys d’experiència en atenció directa, participació i gestió d’equips multidisciplinaris enfocats en l’acció social i creació de projectes; posant el focus en el grupal com un element clau de transformació personal i col·lectiva.

Clara Llimona

Docent de PFI

Graduada en Educació Social per la Universidad Nacional de Educación a Distancia (UNED). Experiència com a educadora en projectes d’intervenció amb infants, joves i famílies en situació de vulnerabilitat. Ha participat com a voluntària des dels 16 anys en projectes d’educació en el lleure, de cooperació a l’Àfrica, d’inserció i integració de persones nouvingudes i de sensellarisme, entre d’altres. Llicenciada en Periodisme per la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) i especialitzada en comunicació  d’entitats socials no lucratives. Ha treballat com a redactora a la revista Estris durant més de 5 anys, publicació referent en l’àmbit de l’educació i l’acció social.

 José A. Rubio

Prospector Laboral

Llicenciat en Pedagogia per la Universitat Autònoma de Barcelona i especialitzat en Neurociència i Intel·ligències Múltiples. Més de 7 anys d’experiència en prospecció i coordinació de projectes socioeducatius i laborals.

Alex Carrasco

Administratiu
Experiència de dos anys en l’àmbit de l’administració en projectes socials. Tècnic en audiovisuals i graduat superior en 3D i animació. Voluntariat a entitats socials com a suport administratiu i formació en espais audiovisuals a joves.

Equip de comunicació

Isabel Montoyo

Responsable de comunicació de la Fundació Èxit

Llicenciada en Publicitat i RRPP per la UB, Màster en RSC per ESERP Business School i Postgrau en Màrqueting Estratègic per ESIC Business&Marketing School.
Experiència en la gestió de projectes en l’àmbit de la comunicació, el màrqueting, la RSC i la innovació social.

Ariana Paz

Responsable de comunicació de la Fundació Adsis

Llicenciada en Comunicació Social per la Universitat Central de Veneçuela, Màster en Estudis Culturals per la UAB i Màster en Gestió i Comunicació d’Entitats Socials per la Universitat Abat Oliba. Experiència de coordinació de projectes en mitjans de comunicació, Administració Pública i organitzacions del tercer sector.

Helena Espelt

Responsable de comunicació de Passwork

Graduada en Publicitat i Relacions Públiques per l’URL, Màster de Disseny Gràfic a la BAU. Col·laboradora Freelance amb més de tres anys d’experiència, especialitzada en Comunicació Online (Xarxes Socials, Newsletters, Web i Disseny).

Dóna'ns veu

periscope02

Ús de cookies

Aquest lloc web utilitza cookies per emmagatzemar informació en el seu equip. Algunes d’aquestes cookies són essencials per fer que el lloc web funcioni y per permetre’ns recol•lectar característiques d’ús de la web. Al continuar utilitzant aquest lloc web vostè accepta l’ús de cookies en el seu dispositiu a no ser que vostè les hagi desactivat. Clica sobre l’enllaç per saber més sobre la nostra Política de cookies.

ACEPTAR
Aviso de cookies